RAL 9010 – het verhaal

RAL 9010

Ral 9010 is een rauwe, nieuw ontwikkelde locatie muziektheater-voorstelling over hoe het is om jong te zijn. Op deze wereld lopen nogal wat verschillende mensen rond, ieder met z’n eigen uitdagingen en eigenaardigheden en allen zijn we volop in beweging. Maar wat gebeurt er als je ineens niet meer op deze aarde bent? Wanneer je van het een op andere moment vastzit op een plek die niemand helemaal begrijpt en waar je geconfronteerd wordt met de uitdagingen die het opgroeien met zich meebrengt?

Het verhaal

In een vreemde witte wereld (kleurcode RAL 9010) ontmoet een groep jongeren elkaar. Sommigen lopen hier al een tijdje rond, terwijl anderen net binnen komen vallen. Het is nog niet duidelijk hoe ze in deze wereld terecht zijn gekomen en waarom ze hier zijn. Iedereen brengt zijn of haar eigen verhaal met zich mee en draagt gewoon z’n eigen naam. Toch worden er soms vreemde dingen gezegd of gedragen ze zich net even anders dan we van ze gewend zijn. Realiteit en theater lijken volledig door elkaar heen te lopen. Zijn de jongeren nog wel zichzelf of spelen ze toch een rol?

Moderne Muziek

De Kickband zal het publiek deze keer verrassen met een breed aanbod van hedendaagse musicalnummers zoals bijvoorbeeld Ironic van Alanis Morriset en The Greatest Show uit de film Greatest Showman. Zowel de spelers als de band van Kick zullen zich van een nieuwe kant laten zien. Maar wel met dezelfde garantie op een fantastische avond uit!